Skip to content

Szolgáltatások

Elsősorban ajtó-ablak beépítéssel foglalkozom, ezen belül bontást és beállítást is vállalok természetesen.  Legyen akár beltéri, vagy kültéri nyílászáróról szó, több évtizedes szakmai tapasztalatommal állok szíves rendelkezésére.  A másik fő működési területem a redőnyjavítás és gurtnicsere, valamint redőnyök motorizálása, beállítása és telepítése. Ezen kívül szúnyogháló, pliszé háló szerelésében, javításában is állok rendelkezésére.
Budapesten és Pest megye nagy részében díjmentes felmérést biztosítok és akár hétvégén is számíthat rám.
Amennyiben sürgősséggel van rám szüksége, arra is van mód egyéni megbeszélés alapján.

Szíves figyelmébe ajánlom az alábbi cégeket, akikkel több éve dolgozom együtt, mivel mind ár-érék arányban, mind minőségben a legmagasabb színvonalat képviselik.
Termesztésen bármely – az Ön által választott – cég termékét beépítem / telepítem.
Nyílászárók szempontjából javaslom megtekinteni a Gealan ablakrendszerek weboldalát –https://www.gealan.de/hu– , ahol bővebb információt talál a cég kiemelkedő minőségű termékeiről.
Dióhéjban a Gealan műanyag profilok hő-, hangszigetelő, betörés elleni védelem, valamint szellőzés szempontjából a legfejlettebb műszaki színvonalat képviselik. Én általában tőlük rendelem meg Ügyfeleim részére a műanyag ablakokat, mivel magasan kiemelkednek a többi cég közül, akikkel dolgoztam.

Árnyékolók tekintetében javaslom az Atenád Árnyékolástechnikát – redőnyöket, belső árnyékolókat, külső textil árnyékolókat gyártanak – mivel mindegyik termékük nagyon magas minőségű, kiváló ár-érték arányú és természetesen egyedi méretre gyártott. Érdemes körülnézni a weboldalukon: https://www.atenad.hu.
Ami a szúnyoghálót illeti, szinte mindig a Gnat Kft termékeit javaslom Ügyfeleim részére, hiszen a cég 100%-ban magyar tulajdonú, kiváló ár-érték arányú és kimagasló minőségű szúnyoghálókat gyárt.
Bővebb információt a https://www.gnat.hu oldalon talál.


Köszönöm, hogy felkereste weboldalamat és bízom benne, hogy Önnek is segíthetek a fenti szolgáltatásaimmal. Kérem kattintson a Referenciák menüpontra, ahol képekben is betekintést nyújtok eddigi munkáimba.

Várom szíves hívását, jó egészséget kívánva:

Mohácsi Csaba
Telefon: +36308128503